Een kopie van uzelf, of juist niet? Het schaap-met-de-5-poten? Feit is, dat het vinden van de geschikte nieuwe medewerker een flinke zoektocht is. Niet alleen kennis, maar vooral ook een leuk mens. Én liefst kennen ze úw branche, zodat ze snel up-to-speed zijn. Wensen, wensen, wensen…


Worktobee zet de kwaliteit van de selectie vóórop. Omdat u geen tijd wilt verspillen in het aannemen en inwerken van de verkeerde persoon en omdat uw team vanaf binnenkomst blij wil zijn met hun nieuwe collega. Onze recruiters kennen uw branche niet alleen, we komen er ook uit! Wij zijn úw branchegenoot en alleen daarom selecteren wij als de beste. Partnership is daarmee geen loze kreet, maar zorgt voor de ultieme match tussen u en de arbeidsmarkt. Dát doet Worktobee!


Met het volste vertrouwen sturen wij u onze kandidaten. Wanneer u ze heeft aangenomen, bieden wij indien gewenst onboarding faciliteiten en zorgen ervoor dat onze mensen in no-time rendabel zijn. Ook houden wij bij de kandidaat in de gaten of alles naar hun verwachting verloopt. Met net ons beetje extra moeite is úw investering in tijd en middelen ook extra rendabel. Elkaar beter begrijpen, dat is waar het Worktobee om gaat.


Kennismaken? Graag!


Vul het onderstaande Contactformulier in, dan zijn we snel in gesprek.

Contact Vinden We Leuk!

Kies maar welk kanaal jouw voorkeur heeft en wij passen ons aan. Wij reageren zo snel als we kunnen en zorgen voor het antwoord of de oplossing die jij van ons vraagt. Gebruik het contactformulier of bel, mail of WhatsApp ons. Spreek je snel!

Naam

Email

Bericht

Contactgegevens

Telefoon: 036 - 200 22 33

Mail: sales@worktobee.nl

WhatsApp06 - 43 14 11 35